TallersTALLER DE DIBUIX
INICIACIÓ i avançat
Aquest taller va destinat a totes aquelles persones que encara no saben dibuixar i que volen aprendre des de zero. També aniria destinat a persones que ja tenen un bagatge i volen aprofundir en aquesta disciplina.

Programa:
Les estructures bàsiques de l’encaix i de la composició és l’eix vertebrador del dibuix que ens servirà per desenvolupar la nostra capacitat de comunicació visual. Començarem per els bodegons, per assentar les bases i de la perspectiva i tot seguit passarem, en altres àmbits, com la figura humana i el paisatge.
Ens endinsarem en el món de la forma i el disseny de l’obra a través de la llum i l’ombra, per extreure tot el seu potencial, utilitzant el mètode del clar i l’obscur per teixir una trama. També ens permetrà fer servir qualsevol estil per aconseguir una millora artística i personal amb trucs.
TALLER D’INICIACIÓ A L’AQUAREL·LA 


Aquest taller esta orientat a totes aquelles persones que es volen iniciar en el món de l’aquarel·la i que no tenen coneixement en la matèria. La metodologia és essencialment pràctica.Les estructures bàsiques de l’encaix i de la composició és l’eix vertebrador del dibuix que ens servirà per desenvolupar la nostra capacitat de comunicació visual. Juntament amb el disseny es formularà en l’aprofundiment del color amb tota la seva variant colorista i en el context en qual està destinada l’obra. Paisatges, bodegons i figura humana ens servirà per assolir el nostre propòsit, amb solucions i trucs.TALLER D’AQUAREL·LA

(CREATIVA I EXPERIMENTAL)

Aquest taller va destinat a totes aquelles persones que ja tenen uns coneixements mínims de dibuix i algunes nocions de pintura. No cal ser molt expert, tenint en compte que es poden anar adquirint coneixements a mesura que es realitzin els treballs.La metodologia és essencialment pràctica amb algunes incursions d’exposicions orals i visuals sobre com es realitzen determinades obres.Programa:A través de la composició i el desenvolupament de les tècniques pictòriques, es treballarà la reinterpretació de la realitat des d’un punt de vista modern i desacomplexat. S’explorarà l’espai i les formes amb unes solucions adequades i específiques per el tractament de la imatge. Tant l’aquarel·la creativa com l’aquarel·la experimental ens ofereixen un món de possibilitats infinites. La captació màgica i interessant del paisatge, el bodegó, la figura humana i la llibertat absoluta des d’una vessant personal i artística.
Les estructures bàsiques de l’encaix i de la composició és l’eix vertebrador del dibuix que ens servirà per desenvolupar la nostra capacitat de comunicació visual. Juntament amb el disseny es formularà en l’aprofundiment del color amb tota la seva variant colorista i en el context en quan està destinada l’obra. A més a més, cal afegir que a mida que es vagi treballant l’aquarel·la es desenvoluparan altres fórmules tècniques amb tot tipus de materials, frottages, rascats, veladures, etc. que combinats, ens aportaran més riquesa a l’obra. És en aquest últim apartat, l’aquarel·la experimental, la que fomentarà l’aprenentatge individual i col·lectiu de l’expressivitat. Es podran fer incursions en el camp del format en tres dimensions així com entendre un llenguatge nou que va més enllà de les formes convencionals, és el què s’anomenaria obra d’artista o abstracta.


TALLER D’INICIACIÓ A L’ACRÍLIC


Aquest taller esta orientat a totes aquelles persones que es volen iniciar en el món de l’acrílic i que no tenen coneixement en la matèria. No cal ser expert, tenint en compte que es poden anar adquirint coneixements a mesura que es realitzin els treballs.La metodologia és essencialment pràctica.

Les estructures bàsiques de l’encaix i de la composició és l’eix vertebrador del dibuix que ens servirà per desenvolupar la nostra capacitat de comunicació visual. Juntament amb el disseny es formularà en l’aprofundiment del color amb tota la seva variant colorista i en el context en qual està destinada l’obra. Paisatges, bodegons i figura humana ens servirà per assolir el nostre propòsit, amb solucions i trucs.
TALLER DE PINTURA ACRÍLICA
(CREATIU I EXPERIMENTAL)

Aquest taller va destinat a totes aquelles persones que ja tenen un mínim coneixement de dibuix i algunes nocions de pintura. No cal tenir molta experiència, tenint en compte que es poden anar adquirint a mesura que es realitzin els treballs.

La metodologia és essencialment pràctica amb algunes incursions d’exposicions orals i visuals sobre com es realitzen determinades obres.

Programa:

A través de la composició i el desenvolupament de les tècniques pictòriques, es treballarà la reinterpretació de la realitat des d’un punt de vista modern i desacomplexat. S’explorarà l’espai i les formes amb unes solucions adequades i específiques per el tractament de la imatge. Tant la pintura acrílica creativa com l’acrílica experimental ens ofereixen un món de possibilitats infinites. La captació màgica i interessant del paisatge, el bodegó, la figura humana i la llibertat absoluta des d’una vessant personal i artística.

Les estructures bàsiques de l’encaix i de la composició és l’eix vertebrador del dibuix que ens servirà per desenvolupar la nostra capacitat de comunicació visual. Juntament amb el disseny, es formularà en l’aprofundiment del color amb tota la seva variant colorista i en el context en quan està destinat l’obra. A més a més, cal afegir que a mida que es vagi treballant la pintura acrílica es desenvoluparan altres fórmules tècniques amb tot tipus de materials, com frottages, rascats  i transparències, que combinats, ens aportaran més riquesa a l’obra. És en aquest últim apartat, l’acrílic experimental, la que fomentarà l’aprenentatge individual i col·lectiu de l’expressivitat. És podran fer incursions en el camp dels formats en tres dimensions així com entendre un llenguatge nou que va més enllà de les formes convencionals, és el què s’anomenaria obra d’artista o abstracta.TALLER D’INICIACIÓ A L’OLIAquest taller esta orientat a totes aquelles persones que es volen iniciar en el món de l'oli i que no tenen coneixement en la matèria. No cal ser expert, tenint en compte que es poden anar adquirint coneixements a mesura que es realitzin els treballs.La metodologia és essencialment pràctica.


Les estructures bàsiques de l’encaix i de la composició és l’eix vertebrador del dibuix que ens servirà per desenvolupar la nostra capacitat de comunicació visual. Juntament amb el disseny es formularà en l’aprofundiment del color amb tota la seva variant colorista i en el context en qual està destinada l’obra. Paisatges, bodegons i figura humana ens servirà per assolir el nostre propòsit, amb solucions i trucs.TALLER DE PINTURA A L’OLI

(CREATIU I EXPERIMENTAL)

Aquest taller va destinat a totes aquelles persones que ja tenen uns coneixements mínims de dibuix i algunes nocions de pintura. No cal ser molt expert, tenint en compte que es poden anar adquirint coneixements a mesura que es realitzin els treballs.

La metodologia és essencialment pràctica amb algunes incursions d’exposicions orals i visuals sobre com es realitzen determinades obres.

Programa:

A través de la composició i el desenvolupament de les tècniques pictòriques, es treballarà la realitat o la interpretació d’ella des d’un punt de vista modern i desacomplexat. S’explorarà l’espai i les formes amb unes solucions adequades i específiques per el tractament de la imatge. L’oli ens ofereix un món de possibilitats infinites. La captació màgica i interessant del paisatge, el bodegó, la figura humana i la llibertat artística  des d’una vessant personal.

Les estructures bàsiques de l’encaix i de la composició és l’eix vertebrador del dibuix que ens servirà per desenvolupar la nostra capacitat de comunicació visual. Juntament amb l’estructura es formularà en l’aprofundiment del color amb tota la seva variant colorista en funció de la llum i l’ombra i en el context en quan està destinat l’obra. A més a més, cal afegir que a mida que es vagi treballant l’oli es desenvoluparan altres fórmules tècniques amb tipus de materials, frottages, rascats, veladures, etc. que combinats, ens aportaran més riquesa a l’obra i l’expressivitat. Es podran fer incursions en el camp del format en tres dimensions així com entendre un llenguatge nou que va més enllà de les formes convencionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada